Wat kost reguliere thuiszorg?

De reguliere thuiszorg van 24-uurs Zorgservice is betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). We hebben veel ervaring met het aanvragen van een PGB. Heeft u hierbij hulp nodig dan bieden we dit altijd gratis en vrijblijvend aan. Natuurlijk is onze zorg ook mogelijk zonder PGB.

24-uurs inwonende zorgverlening

Afhankelijk van het type zorg dat u wenst is 24-uurs verzorging al mogelijk vanaf €150,00 per dag. Voor een indicatie van onze zorgtarieven voor inwonende 24-uurs zorg kunt u klikken op onderstaande link.

mogelijk vanaf €150 per dag

De 24-uurs zorg van 24-uurs Zorgservice is altijd maatwerk. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maken we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke zorgbehoeften en -budget.

Wat kost thuiszorg van 24-uurs Zorgservice?

Op onderstaande kosten zijn geen extra kosten zoals feestdagenuitkeringen van toepassing. Tot slot zijn reiskosten uiteraard ook niet van toepassing wanneer het gaat om inwonende zorgverlening.

mogelijk vanaf €150 per dag

Onderstaande tabel geeft u een indicatie van de zorgkosten bij 24-uurs Zorgservice. Deze prijzen zijn echter niet definitief en gebaseerd op gemiddelden. Na een vrijblijvende kennismaking ontvangt u altijd een voorstel op basis van uw persoonlijke situatie. Geen cliënt is tenslotte hetzelfde.